Avril organický bio jojobový olej, 100 ml

Kód: 2979
Novinka Tip Vegan
Neohodnotené
Značka: Avril
€12 €12 / 100 ml
Skladom

Avril - organický bio jojobový olej: tekuté zlato, ktoré spoľahlivo odstráni akné a upokojí ekzém. Jojobový olej sa špeciálne odporúča sa na liečbu akné. Ľudia s mastnou pleťou si aplikáciou rôznych kozmetických prípravkov pleť ešte viac vysušujú, mazové žľazy začnú produkovať ešte viac mazu, nakoniec sa póry upchajú a začarovaný kruh sa otvára. Má antioxidačné, protizápalové účinky a hĺbkovo čistí pleť. Dokáže zmäkčiť a postupne vyčistiť zapchaté póry so stvrdnutým mazom.  Vyhladzuje jazvy po vzniknutom akné, podporuje tvorbu kolagénu, ktorý je zodpovedný za rast novej kože a jej regeneráciu. Jojobový olej je netoxický, hypoalergénny a nedráždi pokožku. Môže sa použiť aj na ošetrenie okolia očí a nespôsobuje neočakávané alergické reakcie. Obsahuje vysoké množstvo užitočných minerálov a vitamínu E. Ochraňuje pokožku pred voľnými radikálmi. Má prirodzený ochranný UV filter 3 až 4. Preniká hlbšie do pleti, uzamkne v nej vlhkosť, vytvorí bariéru a chráni pred vonkajšími vplyvmi.   Je antibakteriálny.

Detailné informácie

Podrobný popis

Avril - organický bio jojobový olej: tekuté zlato, ktoré spoľahlivo odstráni akné a upokojí ekzém. Jedno by ste mali vedieť hneď na začiatku – jojobový olej je vo svojej podstate kvapalný vosk (60%).  Získava sa z rastliny Simmondsia chinensis – Simondsia čínska. Semená tohto zeleného kríku pripomínajú väčšie kávové zrnká.

Jojobový olej sa špeciálne odporúča sa na liečbu akné. Ľudia s mastnou pleťou si aplikáciou rôznych kozmetických prípravkov pleť ešte viac vysušujú, mazové žľazy začnú produkovať ešte viac mazu, nakoniec sa póry upchajú a začarovaný kruh sa otvára. Má antioxidačné, protizápalové účinky a hĺbkovo čistí pleť. Dokáže zmäkčiť a postupne vyčistiť zapchaté póry so stvrdnutým mazom.  Vyhladzuje jazvy po vzniknutom akné, podporuje tvorbu kolagénu, ktorý je zodpovedný za rast novej kože a jej regeneráciu.

Prečo si zvoliť jojobový olej? Má rovnaké zloženie ako štruktúra kožného mazu. 

Jojobový olej obsahuje vysokomolekulárne estery, ktoré majú podobné vlastnosti ako mazové žľazy v ľudskom organizme. Preto sa výborne vstrebáva a je pokožkou prijímaný bez problémov.

Mimoriadne bezpečné použitie. Jojobový olej je netoxický, hypoalergénny a nedráždi pokožku. Môže sa použiť aj na ošetrenie okolia očí a nespôsobuje neočakávané alergické reakcie. Obsahuje vysoké množstvo užitočných minerálov a vitamínu E

Jojobový olej je nositeľom cenných nenasýtených mastných kyselín. Pomáha udržovať prirodzene hydratovanú pokožku. Vitamíny, minerály a stopové prvky v oleji veľmi dobre prestupujú kožnú bariéru a dostávajú sa až k základnej vrstve pleti. Pokožka sa stáva po ošetrení jemne zamatovou.

Ochraňuje pokožku pred voľnými radikálmi. Má prirodzený ochranný UV filter 3 až 4. Preniká hlbšie do pleti, uzamkne v nej vlhkosť, vytvorí bariéru a chráni pred vonkajšími vplyvmi.   Je antibakteriálny

Jojobový olej je natoľko silný, že baktérie typu stafylokoka a candida albicans spôsobujúce plesne, sa pri styku s ním ničia. Ak trpíte opakovanými plesňovými infekciami, môžete využívať jojobový olej ako „štít“. Zmierňuje prejavy zapálenej pokožky ako sú opuchy, začervenanie, bolesť a svrbenie. Protizápalové účinky jojobového oleja boli skúmané v Ústave farmakológie a toxikológie v Káhire, kde zistili, že olej pomáha hojiť rany a predchádzať neskoršiemu procesu zjazvenia pokožky.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: